Amagercenter butikker. Field's : Storcentrets officielle hjemmeside i København S 2019-05-09

Amagercenter butikker Rating: 9,9/10 105 reviews

Amager Centret får kæmpe makeover: 20

amagercenter butikker

Vi bruger meget tid på at finde nogle gode restpartier fra vores mange leverandører, det kommer naturligvis vores kunder til fordel. Befolkningen er således steget med 17 % i de seneste 8 år. Vi inspirerer og vejleder dig også gerne til en frisure, som vi mener vi passe godt til din hårtype og dit ansigt. Vi går aldrig på kompromis, når vi klipper, uanset om du bare skal have studset spidserne eller have lavet en helt ny frisure. Centret er godt placeret ved Metrostationen Amagerbro og den centrale del af Amagerbrogade. Vi har den rette erfaring med klip, farve og styling til at give dig det udseende, som du går efter.

Next

Oversigt over butikker med bonus

amagercenter butikker

Hos Frisør Stender får du en professionel og erfaren frisør på Amager, som kan læse dit ansigt og hår, og klippe og style det, så det passer til netop dig. Mød vores friske og kompetente medarbejdere, der altid er klar med råd og vejledning. Vi tager os god tid til dig. I 2018-2019 gennemgår Amager Centret en gennemgribende modernisering og udvidelse. Derfor gør det en forskel når du vælger Spejder Sport.

Next

Oversigt over butikker med bonus

amagercenter butikker

Amager-ikonet der er et af de mest veldrevne, lokale bycentre i København. Vi glæder os til at se dig shoppingcentret på Nørrebro — lige når det passer dig! November - 10:00 - 16:00 Søndag d. Udover almindelige herre-, dame- og børneklip, så kan vi også hjælpe med blandt andet toning, farvning og striber i håret. Indkøbscentret lige ved Amagerbro Station åbnede i 1975, og med ombygningen føres arkitekturen tilbage mod det oprindelige urbane industrilook, som bygningen havde, da den blev opført for mere end 40 år siden. December - Lukket Tirsdag d. December - 10:00 - 16:00 Søndag d.

Next

Spejder Sport

amagercenter butikker

Derudover har vi et stort udvalg i plast og rengøringsartikler, havemøbler og tilbehør. At vi har saloner over hele Sjælland, viser at vi er til at stole på. Vores aftaler med disse producenter af hårprodukter underbygger vores tilgang til tingene, nemlig at vi aldrig går på kompromis! Amager Centret skal bygges om, så det bliver mere moderne og får flere butikker, nyt parkeringshus og et helt nyt udendørs torvemiljø. I YouSee Amager Centret tilbyder vi de bedste løsninger inden for tv, bredbånd, mobil, telefoni og mobilt bredbånd. Og lige nu er det mere attraktivt at være ø-boer på Amager end nogensinde før. Vi gør en dyd ud af at forventningsafstemme dig med, så vi sikrer os, at vi går efter det look, som du ønsker.

Next

Amager Centret får kæmpe makeover: 20

amagercenter butikker

Vi samarbejder med de største leverandører af hårprodukter Hos Frisør Stender er det ikke kun kvaliteten af selve klipningen, der er i top. I ombygningen istandsættes og udbygges arkader og gangforløb også, og det sikres at den gamle, ikoniske bygning på én gang moderniseres og bevarer sin oprindelige charme. Elsker du gør-det-selv, det alternative, det kreative eller vil du skille sig ud fra mængden, så har Nørrebro Bycenter i København, alt du har brug for til at skabe den perfekte boligindretning eller din unikke tøjstil. December - Lukket Torsdag d. December - 9:30 - 19:00 Søndag d.

Next

Helsekost online shop

amagercenter butikker

Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi i centeret også har en butik der fører værktøj, pærer og lamper og meget andet. December - 9:30 - 19:00 Tirsdag d. Helsemin har i mange år tjent danskerne gennem vores rådgivningstjenester til en sundere og mere bæredygtig livsstil. Januar - 10:00 - 19:00 Lørdag d. Amager Centret er ejet af Danica Pension og administreres af Deas. Som de fleste af vores kunder ved, kan man altid finde et godt tilbud i blandt vores varer. December - 10:00 - 19:00 Mandag d.

Next

Amager Center

amagercenter butikker

Vi tager imod de fleste konto- eller kreditkort, og vi opretter gerne lokale konti til kommuner og institutioner. Således kan vi altid stå inde for den kvalitet, vi yder, ligesom du altid bliver mødt med et smil i vores salon. Her mener vi, at en god dialog er alfa omega for, at du kan føle dig tryg ved at få det look, som du ønsker. Det nye Amager Centret vil fremstå moderne og urbant med arkitektoniske referencer til den gamle rebslagerfabrik, som oprindeligt opførte bygningen. Vi byder jævnligt nye brands velkommen for at leve op til dine forventninger. Kig forbi — vi kan altid finde den gave, der passer.

Next

Oversigt over butikker med bonus

amagercenter butikker

December - 10:00 - 19:00 Fredag d. November - 9:30 - 19:00 Black Friday Søndag d. En frisørtid hos os skal være en afslappende og dejlig oplevelse, hvor du bliver forkælet og forskønnet. Det nye indkøbscenter bliver større og mere moderne. Med udgangspunkt i den råkolde, danske natur, er det nemlig vores egne medarbejdere og produktudviklere, der omhyggeligt har bygget Asivik-grejet fra bunden. Øen vokser Amager er på den ene side en del af det pulserende København og på den anden side helt sin egen. The facility was expanded and modernized many times over the course of the next 150 years.

Next

Oversigt over butikker med bonus

amagercenter butikker

Vi tjekker ind med dig løbende for at sikre, at det går den rigtige vej. Januar - 9:30 - 18:00 Lørdag d. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde den perfekte løsning - præcis til dit behov. I butikken møder du vores friske og veloplagte medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe og evt. Her finder du blandt andet , , , , , og mange, mange flere.

Next

YouSee Amager Centret

amagercenter butikker

Udover at være på Amager, så har vi også saloner i blandt andet , , og. Besøgende vil først og fremmest bemærke, at bliver åbnet op i gadeplan udendørs, så miljøet omkring centret bliver et naturligt centrum for bydelen. Helsemin Club er for dig, der ønsker at forbedre din sundhed med hjælp fra vores brede sortiment indenfor kosttilskud, økologisk kost og sund hudpleje. Trænger du til en pause midt i din shopping? Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi i centret også har en butik, der fører køkkenudstyr, gaveartikler og meget mere. Vi bruger meget tid på at finde nogle gode restpartier fra vores mange leverandører, det kommer naturligvis vores kunder til fordel. December - 10:00 - 20:00 Lørdag d.

Next