Aulona chat. Radio Zemra 2019-04-30

Aulona chat Rating: 8,1/10 1203 reviews

Radio Zemra

aulona chat

The radio station is funded by many local advertisers in Istog and region. Vlora në lashtësi quhej Aulona. Finally, seeking a loan or rate with government backing can also help you secure the lowest rate possible. For more information see the detailed info on the Radio Fontana website. Nga momenti i fshirjes nuk ruhen ne server. Dhe vazhdimisht gjatë mesjetës, Aulona përmendet në listen e qyteteve bregtetare si Port i Rendësishem, me Detari të zhvilluar.

Next

Chat Shqiptar, Chat Shqip, Albanian chat, Albania chat room online falas

aulona chat

Pra, kemi një emër tipik ilir, i cili ndeshet në të njëjtën formë në Ilirinë e atëhershme ,që pikërisht me këtë talasokraci të shek. Emision i cili mundeni të beheni pjesë permes numrit te. Cdo vizitor shqip-foles eshte i lire te hyje ne kete chat. Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Lola Hoxhaj Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. Kujtojmë se ndihma juaj është e mirë se ardhur për cilësinë e programit tonë,sepse Radio Mërgimi dhe i tër staffi i saj punon punë vullnetare dhe siq e dijmë të gjithë kët punë dhe mund e kryejm me knaqësi,por më e keqja ështe se ka edhe shpenzime të mëdha të cillat nga njëher kemi vështirë të i përballojmë.

Next

datadriver.preprod.gs1us.org

aulona chat

Mbi datimin e themelimit të Vlorës 2500 vjeçare, Në të gjitha burimet antike Aulona përmëndet në formën Aulon, që jep toponimin Vlona, i cili përfundon me rotacizmin me formën që kemi sot Vlora. Kontributi juaj pasuron emisionet tona! Ju faliminderojme te gjith juve qe keni zgjedhur radion tone per ta degjuar dhe per te qen antare i familjes se mergimtareve. Asnje vizitor nuk mund te perdor fjalor banal ne publik. Pra, Vlora e lashtë, Aulona e lashtë, gjendet në qëndrën historike të sotme, tek Sheshi i Flamurit. On the official website radiofontana.

Next

AULONA

aulona chat

Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Enis Kruezi Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. Moderatoret monitorojne mbarevajtjen e chat dhe raportojne tek Adminet. Radio Fontana broadcast from the main headquarters in Istog in Kosovo, locally waves on 98. V, shfaqet në burimet e huaja vetëm në shek. Adminet kontrollojne mbarevajtjen, cilesine, respektimin e rregullave, krijojne partneritete me te tjere, propozojne moderatore, mund te bllokojne vizitor, raportojne tek administratori kryesore. Ajo permendët nga shume udhëtare dhe kronikane të huaj si një nga qytetet Skele kryesore te Ilirise se Jugut, që lulezoi pas renies se Apollonise dhe Orikut. Rregullat: - Obiektivi i ketij chat eshte argetimi, njoha si dhe bashkimi i shqiptareve anembane.

Next

datadriver.preprod.gs1us.org

aulona chat

Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Enis Kruezi Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. Rastet ne privat trajtohen ne menyre individuale. Telefonit Si Dhe Viber +33 970 466 331 Skype: RadioNatyra Të gjitha keto Ju Ofron Radio Natyra Falas. Emri i Vlorës Aulones është ndër emrat e paktë të bregdetit lindor të Adriatikut që i ka qëndruar kohës. Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Shaban Gashi Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. Mund te bisedoni online pa pasur nevoje te regjistroheni. Natyrisht që kemi dëshmi arkeologjike për ekzistencën e hershme të Vlorës, të paktën që nga shek.

Next

datadriver.preprod.gs1us.org

aulona chat

Merr propozime per moderator nga Adminet, zhvillon strategji. Administratori kryesor eshte themeluesi i chat dhe koordinon punen me Adminet. Of course, this gets much more complicated given the dizzying array of credit products and interest rates used to determine the rate eventually charged for loans. Asnje vizitor nuk mund te reklamoje dhe propagandoje ne menyre te pa autorizuar. V dhe janë nga qëndra e sotme e Vlorës. Stafi administrues i faqes www.

Next

Chat Shqiptar, Chat Shqip, Albanian chat, Albania chat room online falas

aulona chat

Emri juaj fshihet automatikisht nese nuk hyni per me shume se nje muaj. Duke ju mudësuar të gjithë ndëgjuesve që të urojnë dhe të përshendesin më të dashurit e tyre. Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Lola Hoxhaj Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. Vlora, pavarsisht se ekziston që në shek. T o mention, the fans have the opportunity to take contact with the Fontana staff and to send them important news. . Dëgjues të dashur së pari fillojmë duke ju përshëndetur dhe duke ju dëshiruar argëtim të këndshëm.

Next

Chat Shqiptar, Chat Shqip, Albanian chat, Albania chat room online falas

aulona chat

Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Leila Rekaj Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. A bank earns a spread on the funds it lends out from those it takes in as a deposit. Mire se erdhet ne Boten Shqiptare. Mendimet, ndjenjat, nevojat dhe eksperienca e vizitoreve jane ato qe nxisin punen e tone. . .

Next

datadriver.preprod.gs1us.org Mire se vini ne Radio Natyra

aulona chat

. . . . .

Next