Massage tåstrup. episk 2019-04-30

Massage tåstrup Rating: 8,2/10 27 reviews

Top Thai Wellness Taastrup

massage tåstrup

Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for. Roskilde Thai Massage bliver til Hedehusene Thai Massage Adresse er Hedehusene Thai Massage, Kallerupvej 41 D. Hvad enten man vælger Thai- eller oliemassage er man efter en behandling afslappet og fyldt af ny energi til dagens gøremål. Så bliver det personafhængigt, interesseafhængigt. Ved denne massage form bruger vi varm olie og dybe massage strøg, du kan gøre brug af denne massage for at forberede dig til intens motion eller for at reducere ømhed forårsaget af ophobning af mælkesyre under træningen. Tantramassagen kan åbne nye veje for ro og væren i mennesker med stress.

Next

Tantramassage

massage tåstrup

Så må jeg sige for mig er det muligt ja. Jeg har udover mine massageuddannelser også en uddannelse som pædagog. Det kan være en neuromuskulær behandling, hvor vi arbejder med nervesystemets påvirkning af musklen, så musklen genvinder sin normale spænding. Hvis ikke du kan finde nogle tider, der passer indenfor den ordinnære åbningstid, er du altid velkommen til at ringe til mig, så ser vi, om vi sammen kan finde noget, der passer for os begge. En sports massage vil lette fysiske skader ved at strække og blødgøre beskadigede muskler, hvilket resulterer i nedsat restitutionstid.

Next

Høje

massage tåstrup

Fysiurgisk og trigger point massage er meget ens. Vi vil begynde med en infrarød sauna og du har pige med i sauna at giver dig nakke og hoved massage, derefter en scrub som vi vælger sammen, så vil du få et brusebad, før du går i jacuzzi med aroma hvor der bliver serveret frisk frugt samt vand, til sidst giver vi dig olie aromaterapi. I en infrarød sauna kommer varmen ikke fra et centralt sted som i en normal sauna. Er du gigtpatient, bør du ikke modtage thaimassage, men derimod normal oliemassage. Varmen er indirekte og naturlig, ikke tør som i en sauna.

Next

Massage & wellness i Herlev

massage tåstrup

Men vi holder jo heller ikke op med at spise fordi vi har fået et dårligt måltid mad. For mig er det en varme, en bevægelse. Det hjælper os til at komme fra ydersporet på livets motorvej, ind på marguerit-ruten. Købes ved henvendelse til kliniken. Er du stress-ramt, så er du ofte også mere smertefølsom, end ellers. Vi tænker, taler, handler, høre musik, arbejder og regner den ud. Det er ikke en følelse der er betinget af at nogen, er på en bestemt måde.

Next

Zen

massage tåstrup

Tantramassage: Tantramassage er en meget blid form oliemassage hvor der ikke trykkes så hårdt, men hvor der er lagt vægt på afslapning og velvære. Når du har ømme muskler, eller har mere specifikke lidelser, kræves der mere opmærksomme teknikker. Husk at vi ikke tager telefonen hvis du ringe med hemmelig nr. Sanse hud mod hud samtidig på ben, baller, ryg og arme. Vi giver vi dig den fantastisk luksuriøs og billig massage - en wellness, du sent vil glemme. Alle følelser flyder igennem os gennem dagene, men oftest har vi for travlt til at mærke dem.

Next

episk

massage tåstrup

Indkørelse ved vores skilt ved vejen, følg vejen rundt om bygningen, der er stor parkring pladser ved vores indgang til kliniken. Varmen kan sammenlignes med sædevarmen i en bil på en kold vinterdag. Tantramassagen indledes med et ritual og en æring af kroppen. Derudover udføres massagen på en fast komfortabel madras — ikke på bænk — og man behøver ikke tage alt tøjet af. Mine erfaringer fra pædagogikken har givet mig et stort kendskab til arbejdet og omgangen med sårbare mennesker, en viden, som også kommer mig til gavn i mit virke som massageterapeut.

Next

Thaimassage76

massage tåstrup

Herunder finder du de forskellige massage tilbud. Infrarød stråling har evnen til at trænge dybt ind i kroppen og gøre gavn. Hedehusene Thai Massage Tilbyder byens bedste luksusøse massage i eksklusive omgivelser, i Møllehøjgåren, indgang under vores skilt. For begge kan du overveje denne, som et uvurderligt redskab til at beroligende ømme muskler over hele kroppen. Lige nu hedder de Helen, Shirley, Grace and Jane. En følelse som opstår hyppigt, men mindre hyppigt tør vi lytte til den, sanse den og blive i den. En blid massage af hele kroppen ved hjælp af de helbredende egenskaber fra rene æteriske olier.

Next

Høje

massage tåstrup

Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed. Vi må søge og møde noget som smager os. Forskelle på behandlingsformerne Traditionelle massagebehandlinger er gode, når du bare har brug for lidt stressaflastning og afslapning. Uanset hvilken type du vælger, skal du sørge for at fortælle din terapeut, hvilke områder du især har brug for arbejde på, samt hvordan trykket føles. Men det giver selvfølgelig et meget bedre indtryk, når man prøver det på egen krop.

Next

Tantramassage

massage tåstrup

Langt de fleste massager som i dag leveres til lokale thailændere, på lokale klinikker, til turister i Thailand, og hos tusinder og atter tusinder af mere eller mindre professionelle klinikker rundt omkring i verden, som mere baseres på nydelse, end egentlig behandling. I nyere tid er der udviklet nye massageformer, hvor der ofte bruges forskellige former for olie, desværre tit olier med vekslende kvalitet. Sexualitet er i psykoterapien en grundfølelse. Det er en hyldest til livet! Igennem det sidste års tid har jeg videreuddannet mig til massageterapeut ved At Work, hvor den praktiske undervisning og psykologi blev varetaget af en af landets mest praksis- og teoretisk velfunderede undervisere, Gunna Højgaard, som også driver Massageskolen. I weekenden, og sidst på eftermiddagen og aften skal du huske at medbringe din mobiltelefon. Vi har flere professionelle massører samt fem flotte og store behandlingsrum, herunder blandt andet et ekstra stort rum, hvor der er mulighed for par-massage. Mine behandlinger er dybdegående, og jeg tilpasser behandlingen, så den passer til lige netop den problemstilling, du kommer med.

Next

Massage & wellness i Herlev

massage tåstrup

Åbningstider efter aftale : Mandag: 8:30-16:30 Tirsdag: 8:30-15:00 Onsdag: Lukket Torsdag: Lukket Fredag: 8:00-12:00 Jeg tager imod: Kontanter MobilePay Mette Hergaard - Hørvænget 7 - 2630 Taastrup - Tlf: 2857 9551 -. Det er ikke fordi det er dårligt. Thaimassage er en form for for kropsterapi, der er blevet populær i Vesten, efterhånden som turister er kommet hjem fra ferie og har prøvet massagen i Thailand. Du kan også købe et gavekort. Thaimassagen adskiller sig mest fra andre massageformer ved, at der ikke bruges olie. Være din egen største ressource! Eksempler på massagetilbud til private kunder: 30 minutter 240,- kr.

Next