Randers storcenter job. Bilka kommer til Randers: Erstatter Kvickly i storcentret 2019-04-29

Randers storcenter job Rating: 8,1/10 1400 reviews

Ledige job indenfor Randers

randers storcenter job

Dine primære arbejdsopgaver vil være at betjene kunder i kassen, fylde varer op, lettere rengøring og generelt sørge for, at butikken fremstår attraktiv og indbydende for vores kunder. Du er muligvis uddannet Kosmetiker eller Kosmetolog. Hos Zizzi - Randers Storcenter er dette netop hvad du bliver mødt af. Det er vigtigt for dig, at dine kunder fa°r en god oplevelse, og at de bliver kyndigt vejledt under deres besøg i butikken. Kvickly føler ikke længere, at pladsen i Randers Storcenter er den ideele for kæden, og derfor opsiger Coop lejemålet. Dansk Supermarked, der driver Bilka, overtog lejemålet i Randers Storcenter 1.

Next

Randers Storcenter

randers storcenter job

Det er en ønskeplacering for os. Det erstattes så af en aftale Dansk Supermarked Group, som rykker ind med den nye kæde. Vi glæder os til at høre fra dig. Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Randers Storcenter måske noget for dig. Randers er en stor by, og er attraktiv for os.

Next

Salgsassistent, 25

randers storcenter job

Vores forventninger til dig: Du er en åben og energifyldt teamplayer, som elsker mode og styling, og følger med på de sociale medier. Vi søger en medarbejder til et ugentligt timeantal på mellem 25-30 timer om ugen, der kan arbejde hovedsageligt i dag- og eftermiddagstimerne i hverdagene, samt 8 ud af 16 weekender. Jeg forventer, at vi kan vise kunderne det bedste inden for detailhandlen og et kæmpestort sortiment, som de ikke kan se andre steder. Send venligst en ansøgning med et foto, straffeattest og andet relevant materiale. Arbejdsopgaver: Åbne og lukning af butikken Indscanning af varer Kundeekspedition ved kassen Trimning af reoler Fejning og vask af gulve og rengøring af kundetoilet Faglige kvalifikationer: Du kan dansk flydende tale og læse Du har talforståelse Personlige kompetencer: Du er fleksibel ift. Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Randers Storcenter måske noget for dig. Det er vigtigt for dig, at dine kunder fa°r en god oplevelse, og at de bliver kyndigt vejledt under deres besøg i butikken.

Next

Salgsassistent, 25

randers storcenter job

Universet dufter af de nyeste parfumer og stråler med de nyeste farver og tendenser fra makeup-verdenen. Og er du klar pa° en historisk udfordring? Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Randers Storcenter måske noget for dig. Det er vores plan at begynde rekrutteringen af de nye medarbejdere omkring april-maj, så vi er klar med det rette hold til åbningen i august. Med flere end 60 millioner kunder og en samlet markedsandel på 20 % er Danske Shoppingcentre markedets største investor på centersiden, og det er selskabets mål at fortsætte med at eje og udvikle de bedste i Danmark. Som salgsassistent i Zizzi får du en bred og alsidig rolle, hvor du i samarbejde med butikschefen og det øvrige team bidrager til at skabe flotte resultater gennem enestående kundeservice. Du har talent for at sælge varer samt et naturligt drive.

Next

Randers Storcenter søger faglært boghandler

randers storcenter job

Du har en stor interesse i makeup og hudpleje og elsker at inspirere kunderne til de bedste køb, så de kommer igen efter flere oplevelser. Der er flere muligheder i områder. Elsker du Magasin, makeup og hudpleje? Vi søger en salgsassistent, som sætter kunden i fokus og brænder for salg og mode. Du er muligvis uddannet Kosmetiker eller Kosmetolog. Vi tilbyder: Et spændende og afvekslende job med god oplæring. Culture Works er ansvarlig for driften og events i butikken. Vi tilbyder: Du bliver en del af en spændende hverdag, hvor dagene ikke er ens, og hvor der altid er noget at se til.

Next

Video

randers storcenter job

Derudover søger vi fagpersonale med uddannelse som kosmetiker eller kosmetolog. Lyder det spændende og tænker du, det kunne være et job for dig, så vil vi bede dig udfylde alle felter i din jobprofil så præcist som muligt. Arbejdsopgaver: Åbne og lukning af butikken Indscanning af varer Kundeekspedition ved kassen Trimning af reoler Fejning og vask af gulve og rengøring af kundetoilet Faglige kvalifikationer: Du kan dansk flydende tale og læse Du har talforståelse Personlige kompetencer: Du er fleksibel ift. Stillingen er på 30 timer om ugen. Du har talent for at sælge varer samt et naturligt drive. Så har du nu en enestående mulighed for at blive en del af vores team. Derfor er varehuset i Randers for stort til Kvicklys nye koncept, siger formatdirektør hos Kvickly Allan Kristoffersen.

Next

Randers Storcenter søger faglært boghandler

randers storcenter job

Det kræver dog del arbejde at ændre en Kvickly-butik til et hypermarked, som er en type megavarehus, der kombinerer supermarked og stormagasin. Og sidst men ikke mindst tilbyder vi et positivt og uformelt arbejdsmiljø hvor der er fokus på kunden og kundens kæledyr. Du er muligvis uddannet Kosmetiker eller Kosmetolog. Vi glæder os til at høre fra dig. Du vil blive tilbudt en alsidig hverdag, som spænder lige fra rådgivning og betjening af butikkens mange kunder til varebestilling, vareopfyldning og rengøring. Som salgsassistent i Zizzi får du en bred og alsidig rolle, hvor du i samarbejde med butikschefen og det øvrige team bidrager til at skabe flotte resultater gennem enestående kundeservice.

Next

Video

randers storcenter job

Du vil hurtigt få dine egne ansvarsområder og blive involveret i butikkens forskellige aktiviteter og salgsfremmende indsatser. Er du også resultatorienteret, og går du ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi tilbyder ansættelse i et spændende og utraditionelt firma, hvor ikke to dage er ens. Du har en veludviklet ordenssans og har en naturlig interes- se for detaljen i dit arbejde. At any time, you can contact us and ask us to remove your Facebook data. Vi søger Vi søger en Sales Adviser med erfaring indenfor enten dufte, makeup eller hudpleje. Du skal også elske dyr, som vi alle gør det i Maxi Zoo, og derudover skal du brænde for at give vores mange kunder en god oplevelse og en kompetent rådgivning.

Next

DSC: Danske Shoppingcentre

randers storcenter job

Dine ansvarsområder er at: Sikre at kunden altid er i fokus ved at være smilende og nærværende, og yde en enestående service og styling vejledning Håndtere modtagelse, udpakning og placering af nye varer dagligt på en effektiv og kommerciel måde Holde dig opdateret på varesortiment, toplister og salgsfremmende aktiviteter, så du sikrer at vi er klar til kunderne til enhver tid Arbejde struktureret med visual merchandising og sikre kommercielle varepræsentationer og vinduer med høj modegrad Vi kan tilbyde dig: Et spændende og varierende job med masser af kundekontakt og fantastiske kolleger. Vi glæder os til at høre fra dig. Remember that you can always remove your cookies via your browser settings. Vi søger en Sales Adviser til Elizabeth Arden, som er en del af vores eksklusive kosmetik univers. Du har enpositiv tilgang til livet og kan lide at arbejde med et koncept. That is why we work to improve the user experience on our social media platforms and our website.

Next