Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video. MUŠKARCI OBJAŠNJAVAJU: Evo kako da pružite najbolji oralni seks 2019-05-05

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video Rating: 7,2/10 577 reviews

Evo kako zadovoljiti ženu

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video

Za razliku od muškaraca, žene od nule do oralnog sexa ne mogu stići za 10 sekundi. Čvrsto držanje Konačno nešto za prave muškarce što nevjerojatno podiže razinu napaljenosti. Neka vidi savršenu sreću u vašim očima. Neke osobe uživaju u davanju oralnog zadovoljstva, a neke u primanju, no kao i sve ostalo i za taj segment potrebno je određeno umijeće koje se stiče — praksom. Najbolji okus sperme imaju vegetarijanci, iako i u tim slučajevima njezin okus može biti lošiji od konzumiranja previše brokule, cvjetače i šparoga.

Next

Kako oralno zadovoljiti muškarca

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video

Palcem i kažiprstom napravite oblikom slova L te lagano pritisnite na tom području. Učinite to na zanimljivim mjestima Brza vožnja po autocesti sa ženskom glavom u krilu — to je tipična tinejdžerska muška maštarija. To će ga definitivno oraspoložiti za novi radni dan. Najbolja pozicija za njega Polovicu posla što se tiče uzbuđenja ćete odraditi, ako će on biti u dobroj poziciji da vas gleda dok mu pružate oralno zadovoljstvo. To su informacije koje žene žele znati, a muškarci obožavaju kada one to znaju. Ona je kriva za sve.

Next

Zadovoljite ga ručno tako da vas moli za reprizu

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video

Na vama je samo da se opustite, prepustite i primijenite najbolje savjete za oralni seks. Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Uzdisanje stvara pozitivnu atmosferu koja će načiniti vaš oralni seks mnogo boljim na više načina. Budite razigrani Budite inovativni i razigrani. Učinite to dva do tri puta, svaki puta na drugom mjestu, a nakon toga lagano stavite vrh penisa u usta i sišite, dok ga s rukom stimulirate gore-dolje , s čime ćete osigurati potrebnu vlažnost.

Next

Evo kako zadovoljiti ženu

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video

Vrškom jezika dodirujte ga duljinom cijelog penisa i po cijelom intimnom području te mijenjate tempo, malo ubrzajte, zatim usporite pa ponovite. Bitno je osjetiti na kojim se područjima morate koliko zadržati, a svaki muškarac cijenit će ako se pozabavite cijelim njegovim penisom te osim ruku koristite i jezik i usta. Neka se vaše oči smeše. Kako biste bili sigurni da mu uzbuđenje neće opasti, dodirujte ga na drugim mjestima. Gledati ženu kako mu liže šlag, rastopljenu čokoladu ili med — to ga lansira u seksualnu nirvanu. No ne brinite, ne morate ga primiti ustima cijelog. Obje radnje sinkronizirajte i uspjeh je zajamčen.

Next

10 vrelih tehnika oralnog seksa

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video

Prekrijte zube usnama a zatim obuhvatite glavić usnama. Za nju: Popnite se gore Ne morate ležati da biste dobili oralni seks. Ovaj potez će je zagrijati i prije glavne akcije. Koristite lubrikant Počnite akciju ručnim radom, da biste pokrenuli varnice — samo se potrudite da u to uključite lubrikant, kako potezi ne bi bili neprijatni. Očigledno, to sam upravo izmislio.

Next

8 saveta za oralni seks od muškaraca lično

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video

Svakako nastojite izbjeći gutanje u takvim okolnostima osim ako vam je to osobno prihvatljivo. Pokušajte sa kockicama leda, ili usmerite ventilator ka vama, da vam bude hladnije dok osećate njegov topao dah među nogama. No da bi to radili, morate biti sigurni da ona to voli. I zapamtite, glavić penisa je najosjetljiviji dio, i definitivno ga nemojte zanemariti svojim jezikom! Česti uzdisaji šalju važnu poruku: Ja… mmm… uživam u ovome. Iskoristite i slobodnu ruku Ruku koja vam ne pomaže u oralnom seksu iskoristite za istraživanje njegovog tijela. Pornići nisu dobar učitelj Kao što se i vi možda grozite na trikove koje su oni pokupili iz porno filmova, isti slučaj je i sa vama. Dakle, djevojke i žene, nakon što pročitate — prihvatite se posla! Podatak 3: Muškarci koji imaju očajan oralni seks ili nikakav mnogo češće varaju i nisu zadovoljni svojom vezom, za razliku od muškaraca koji ga dobijaju redovno Nema potrebe za dokazivanjem ove činjenice.

Next

10 vrelih tehnika oralnog seksa

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video

Prevlažno je bolje nego presuho. Takođe, pošto je i sama tehnika savršenog oralnog seksa prilično kompleksna tema, podelićemo je u nekoliko članaka, a vi, devojke, ostanite uz nas i ispratite svaki deo! Za nju: Hlađenje može biti hot Kada ste uzbuđeni vaša temperatura se podiže, zato će bilo šta hladno biti pravo uživanje za vaša čula. Ako već sami ne znate gdje je nemojte se sramiti pitati jer vašoj partnerici će od zadirkivanja biti važnije da bude zadovoljena. Ako vaša partnerica vidi da se trudite, možda će i uzvratiti uslugu, objasnila je dr. Koliko je akcija dobra, ponekad je samo slušanje o tome dovoljan pokretač vrelih noći.

Next

Kako najbolje oralno zadovoljiti muškarca?

Tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video

Ako vam se učini da time baš nije jako oduševljen, prijeđite na masiranje samo vanjskog dijela anusa. To je mjesto na kojem se nalazi vrlo nježna i meka koža s mnogo živaca koje možete vrlo malo stimulirati — laganim masiranjem, pritiskom, škakljanjem i tapkanjem. Zatim ga zadržite tako što ćete ga oralno zadovoljavati. Drži ih u jednoj ruci i povremeno ih malo stisne. Opustite se i prepustite ugodnim mirisima i okusima. Stimulirajte to područje s ravnim i mirnim jezikom od korijena penisa prema vrhu. Premda neke osobe uživaju pružajući oralno zadovoljstvo, nekim ženama je ideja oralnog seksa odbojna, kao i ideja stavljanja partnerovog penisa u usta.

Next