Vaga i strelac. Astro 2019-04-28

Vaga i strelac Rating: 6,3/10 1775 reviews

Vaga Dnevni Horoskop

vaga i strelac

Što se poslovnih odnosa tiče, ovo dvoje se neće baš najbolje složiti, ali je zato veoma moguće da postanu prijatelji za čitav život. Ovaj čin za Blizanca počinje još u njegovom umu dok žena Lav kao zaljubljenik u romatniku uživa u igri zavođenja i osvajanja. Veoma su privrženi roditeljima, deci i mnogo vole životinje. Ona sama treba da ostane misteriozna kako bi uvek bila privlačna Škorpionu. Vaga mora naučiti Strelca da se malo više usredsredi na ono što radi i da njegove misli ne lete svugde okolo, dok će Vaga od Strelca naučiti da bude odlučnija i aktivnija. Stalno su u potrazi za novim saznanjima i iskustvima.

Next

Astro

vaga i strelac

Ključni faktor koji može doprineti povremenom narušavanju ravnoteže u ljubavnoj vezi ili braku je ljubomora. Međutim, zahvaljujući velikim dijelom vladajućim planetama Veneri i Jupiteru, ovaj odnos ima svježinu i polet što im pomaže prevladati teškoće. Veza im se uvek čini kao da je nova, jer je održavaju uzbudljivom — a ipak njihovo prirodno razumevanje od početka čini kao da se oduvek poznaju. . Blizanci su veoma društveni, uvek okruženi prijateljima i tako pružaju Ovnovima slobodu, koja je njima veoma potrebna. Muškarac Strelac je pun optimizma a žena Blizanac će predstavljati tu neophodnu komponentu da bi se njegove misli pretvorile u mudrosti. .

Next

VAGA i STRELAC: Ako zelis da ZAVEDES ova dva znaka evo sta MORAS da uradis!

vaga i strelac

Stvoreni su da jedan drugome idu na nerve. . Cene su sa uračunatim porezom. Jarčevi su veoma strastveni i sve rade samoinicijativno. Ovde se radi o neobičnoj kombinaciji, mada fizička privlačnost između ovo dvoje može biti itekako intenzivna. Svu svoju energiju Vodolije usmeravaju na svoje snove o savršenoj ljubavi. On cijeni svoju slobodu i neovisnost, pa makar sve drugo propalo! Blizanci i Lavovi nikada neće biti u posesivnoj ljubavnoj vezi, ali će se oboje ponašati korektno i pružiti jedno drugom ono što žele.

Next

VAGA i STRELAC: Ako zelis da ZAVEDES ova dva znaka evo sta MORAS da uradis!

vaga i strelac

Dele ista shvatanja, imaju iste planove i potpuno su predani jedno drugome. Ona svakako puno obećava i mogla bi da izraste u duboku, kvalitetnu ukoliko žena Blizanac bude u potpunosti iskrena i otvorena u razgovorima sa svojim muškarcem Rakom jer će joj on u tom slučaju uzvratiti obiljem emocija. Strasna je i uvek može. Žena Blizanac će pomoći muškarcu Raku da bolje kontroliše svoje emocije dok će on svoju izabranicu naučiti kako da pokazuje veći senzibilitet u komunikaciji. Jednom rečju, intimni život izvanredan i začinjen vrhunskim seksom. Oba partnera imaju intenzivna osećanja koja često traju veoma, veoma dugo. Avanturistički duh učiniće i Vaš seksualni život uzbudljivim.

Next

Vaga i Strelac (Strelac i Vaga)

vaga i strelac

U realnom životu privrženi su partneru, ali ako ih razoèara tada gase vatru zauvek. Devica će biti zaštitnik i čuvar te veze ali će i Blizanac imati potrebu da se uveri da ga njegova Devica neće napustiti. Ova dva znaka čini se kao da su stvoreni jedno za drugo. Ovan veruje u ravnopravnost polova i ravnopravnost. Nikada nemojte zanemariti jedno drugo. Za Škorpiona poverenje je osnov svake veze.

Next

Horoskopski znak

vaga i strelac

Dajte joj slobodu i ona će vam pokazati svoj svet. Iz tog razloga ovaj par se ne čini naročito srećnim mada za njega ipak postoji nada da se uz prilagodjavanje i dovoljno volje Lav i Vodolija bolje upoznaju i približe jedno drugom. Medjutim, postoji opasnost od javljanja melanholičnosti u njihovom odnosu jer ova dva sanjara stalno lebde u vazduhu i često nisu u mogućnosti da racionalno donose odluke i suočavaju se sa problemima u stvarnosti jer ih svuda nose osećanja i upravljaju njihovim životima. U svakom slučaju, ovde imamo spoj dve energije koje lako mogu da se dopunjuju i uspešno funkcionišu kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Održava ga svojim moralnim normama, te su i funkcije organa normalne i zdrave. Blizanci su veoma duhoviti i u svakoj situaciji mogu da nasmeju Lava što predstavlja još jedan plus u vezi. Kada njih dvoje udruže svoje snage, zabava je zagarantirana.

Next

VAGA i STRELAC: Ako zelis da ZAVEDES ova dva znaka evo sta MORAS da uradis!

vaga i strelac

Ne podnosi neizvesnost, ali voli lepu reč posebno ako je dobije od voljene osobe. Dugačak je proces naterati Strelca da se iskreno zainteresuje za nekoga, to može biti agonija, jer on ne donosi lako odluke kada je ljubav u pitanju. Ona će morati da prihvati tendenciju njenog partnera za ostvarivanjem potomstva dok će on morati da se pomiri sa činjenicom da ona prosto obožava da priča. Strelac je slobodnijeg duha i teži ka ostvarenju veće nezavisnosti za šta Vaga ponekad neće pokazati dovoljno razumevanja jer su težnje Vage u osnovi usmerene ka ostvarenju ljubavne i porodične stabilnosti dok u tom pogledu Strelac na Vagu može često ostavljati utisak nesigurne, nepouzdane i nedovoljno porodične osobe. Lav je omiljen zabavljač u društvu, a i Blizanci nemilosrdno troše svoju energiju na provod i rad. Ali to zaista niste smeli da joj radite - znate iz fizike da se usijano gvožðe ne stavlja u ledenu vodu, ako ne želite da se 'puši'. Oni su poklonici lepote, kako spoljašnje tako i unutrašnje, fatalno su privlačni i misteriozni.

Next

Horoskopski znak Strelac.

vaga i strelac

Oba znaka su izuzetno intelektualna, aktivna, vene tuðu slobodu i nisu posesivna. Prirode ovih horoskopskih znakova mogu biti usklađene u mnogim segmentima ljubavnog života. Ta prvobitna sila leži u osnovi svega, jer kao što je poznato da izaziva pojavu plime i oseke, tako deluje i na protok i koncentraciju tečnosti u organizmu, time imajući veliki uticaj na psihičko i duševno stanje ljudi i svih živih bića na planeti. Razgovori mogu trajati satima a muškarac Vaga će vrlo vešto koristiti svoj šarm i neposredan pristup da je pridobije za sebe kada stvari postanu ozbiljnije. Ljubavni Dnevni Horoskop Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U početku veze činiće vam se da su daleke i da s distance razmatraju da li im odgovarate ili ne.

Next

Horoskopski znak Strelac.

vaga i strelac

Sunce, vladar Lava i Venera, vladar Vage, obično formiraju jake i luksuzne aspekte. Rak, koji je senzitivnije prirode od Device, želi da razgovara i odmah rešava probleme, dok Devica ima tu karakteristiku da se povlači u sebe, tako da se uskladjenost kod ovog ljubavnog para može postići stalnim poboljšavanjem komunikacije i otvorenim dijalogom. Žena Devica međutim hoće da upražnjava sex u tačno, unapred određeno vreme pa on može veoma brzo da se umori od ove predvidljivosti. Za Ovnove se kaže da se lako zaljubljuju na prvi pogled i da za ljubav čine sve. Ovde se radi o neobičnoj kombinaciji, mada fizička privlačnost između ovo dvoje može biti itekako intenzivna.

Next

Slaganje horoskopskih znakova: Slaganje horoskopskih znakova u sexu

vaga i strelac

. Dve 'vatre' pod istim krovom se nikako neæe dosaðivati! Sve dok su iskreni jedno prema drugom, njihova zajednička moć biće veća, kao i njihova ljubav i poštovanje. Oboje vole promene i uzbuđenja i poseduju veliko oduševljenje za život. Njihove težnje za sticanjem materijalnog bogatstva se podudaraju kao i težnje da je u ljubavnom odnosu podjednako važno slaganje kako na seksualnom tako i na višem, duhovnom nivou, što njihovu ljubav čini skladnom i harmoničnom. Rezultat udruženih energija Venere i Jupitera u ljubavnoj vezi Vaga i Strelac je eksplozija ljubavnih osećanja, puno sličnih interesovanja, podudarni stavovi o poimanju moralnih vrednosti, ljubav prema umetnosti i filozofiji ali i želja prema luksuzu.

Next